Meer weten?

HOE WERKT HET

✆ 085 743 02 55

ACTIES

ZOMERACTIE PEKELA

Grootschalig isolatie campagne van start, nu ook voor inwoners van de Gemeente Pekela

Deze zomer staat geheel in het teken van verduurzaming dankzij de isolatiecampagne die begin juni van start gaat in Oude Pekela. Door middel van het gezamenlijk inkopen van de isolatie kunnen woningeigenaren nu nog voordeliger isoleren. IsolatieActie.nl biedt de bewoners gratis en vrijblijvend adviesgesprekken aan om zich te laten adviseren over de isolatiemogelijkheden. Zo kunnen bewoners zich laten adviseren om de woning aanzienlijk energiezuiniger en comfortabeler te maken.

Tot wel 40% besparen op uw energierekening

Met alleen het isoleren van uw spouwmuur kunt u al gauw tot wel 20-30% besparen op uw energierekening. Naast het besparen op uw vaste lasten geeft isoleren een hoger wooncomfort, een verbeterd energielabel en zorgt het voor een waardevermeerdering van uw woning. Het isoleren van uw woning is daarom een gezonde investering, die u vaak ook nog eens binnen 3-5 jaar al heeft terugverdiend. De meeste woningen gebouwd tussen 1920-1980 zijn geschikt voor na-isolatie.

Nu ook spouwmuurisolatie voor woningen gebouwd tussen 1980-1995. Bij woningen gebouwd in deze periode zien we vaak nog 4-6 cm ruimte die bijgevuld kan worden. Hiervoor hebben wij nu ook een oplossing!

 

Mee doen aan deze actie is nu extra interessant omdat de isolatiewerkzaamheden tegelijk uitgevoerd gaan worden en er dus efficiënter en effectiever gewerkt kan worden. Dit is de reden dat de bewoners van Pekela gebruik kunnen maken van voordelige tarieven.

Gezamenlijke inkoopactie isolatie

Deze hele zomer (2019) bieden wij gratis en vrijblijvend advies aan. Door gezamenlijk isolatie in te kopen is er voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie en bodemisolatie korting. Hieronder het overzicht.

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Bodemisolatie

€3,50 korting per m2

€5,00 korting per m2

€3,50 korting per m2

Schrijf je in

Wilt u weten wat de investering zou zijn voor uw woning? Wilt u gratis en vrijblijvend advies krijgen over de mogelijkheden? Na de inschrijving volgt een korte telefonische intake en vervolgens wordt er een adviesgesprek ingepland met de isolatie-adviseur. Die zal op locatie een technische inspectie houden om u te adviseren over de isolatiemogelijkheden. Op basis van deze gegevens ontvangt u vervolgens een vrijblijvende offerte.

 

Schrijf u nu gratis en vrijblijvend in via het onderstaande formulier. Wilt u liever direct alles weten over de actie? Bel 050 – 240 00 45 of stuur een e-mail naar frank@isolatieactie.nl.

 

 © IsolatieActie.nl

Algemene voorwaarden

Privacy & disclaimer

Provincie acties

ISOLEREN

ISOLATIE ACTIE

Over ons

Populaire gemeentes

Tip een vriend!

Contact

Hoe werkt het

Transportweg 4 | 9645 KX Veendam | 085 743 02 55 | info[@]isolatieactie.nl