isolatieactie-wageningen-2023

Isolatieactie Wageningen

Isoleer uw woning en geniet direct van meer comfort en een lagere energierekening.

Wilt u ook besparen op uw energiekosten? Onze isolatiepartners werken uitsluitend met hoogwaardige isolatieproducten. Vraag vandaag advies aan en bespreek uw aanvraag morgen direct met de adviseur.

Kom in actie!

Altijd al willen weten wat de isolatiemogelijkheden van je woning zijn? Maak dan nu een afspraak met onze isolatie­adviseur. De adviseur brengt tijdens de afspraak de mogelijkheden in kaart en neemt jouw wensen mee in het advies. Je ontvangt daarna een vrijblijvende offerte voor de isolatiemaatregelen. 

 • Onafhankelijk en objectief advies over isolatie

 • Hoogwaardige en gecertificeerde producten voor een eerlijke prijs

 • Altijd up-to-date en hulp bij het zoeken en aanvragen van subsidies

 • Exclusieve partners met kennis, ervaring en garanties

 • Ervaren adviseurs, zowel bij de weg als op kantoor

 • Binnen 8 weken uitgevoerd

Isolatie mogelijkheden

Tijdens het adviesgesprek neemt de adviseur de tijd om u alles te vertellen over producten, technieken, levertijden, garanties en subsidies.

Spouwmuurisolatie is al jaren de meest populaire vorm van woningisolatie. Dit komt omdat het isoleren van de spouwmuren het meeste rendement oplevert ten opzichte van de investering die men moet doen. U kunt hiermee tot 30% besparen op uw energiekosten. Met een terugverdientijd van circa 4 jaar is het de meeste rendabele vorm van isoleren. Naast de besparing zorgt spouwmuurisolatie voor een stijging van het wooncomfort en zorgt het voor een waardevermeerdering van uw woning.

Vloerisolatie is ook een rendabele vorm van isoleren en dé oplossing voor koude voeten. In de winter is dit een veel voorkomende klacht en door het goed isoleren van uw vloer heeft u hier geen last meer van. Naast het verhogen van wooncomfort zorgt vloerisolatie voor een besparing van 10-15%. Wanneer uw woning voorzien is van vloerverwarming, kan de besparing zelfs oplopen tot 30%. Vloerisolatie kan op diversen manieren worden uitgevoerd. Welke manier het meest geschikt is, ligt voornamelijk aan uw type vloer en de reden waarvoor u uw vloer wilt isoleren. Een geïsoleerde vloer in combinatie met spouwmuurisolatie zorgt voor een prettig woonklimaat en optimale besparing.

Dakisolatie zorgt ervoor dat warme lucht langer in uw huis blijft, dit komt omdat warme lucht van nature stijgt. Met name wanneer de zolder wordt gebruikt als slaapkamer, is dakisolatie zeker aan te raden. Het isoleren van het dak kan afhankelijk van uw woonsituatie zorgen voor een besparing van circa 25%. Daarnaast is een veelgehoorde klacht in slaapkamers zonder dakisolatie dat deze in de zomer als zeer warm worden ervaren. Dakisolatie zorgt ervoor dat deze ruimtes in de zomer langer koel blijven.

Bodemisolatie wordt toegepast bij woningen waar vloerisolatie niet aangebracht kan worden. De belangrijkste reden hiervan is dat de kruipruimte te laag is of de algehele bereikbaarheid te beperkt is. Ook bij vochtige kruipruimtes kan bodemisolatie een oplossing bieden, dit doordat bodemisolatie de invloeden van vocht in de kruipruimte tegengaat. Bij woningen waar geen vloerisolatie toegepast kan worden, is bodemisolatie een uitstekende oplossing die zal bijdragen aan de stijging van het wooncomfort en het verlagen van de energiekosten. Bodemisolatie zorgt voor een besparing van 10-15%.

HR++ of Triple glas zijn vandaag de dag de standaard geworden wanneer u uw glas laat vervangen. Glas vormt samen met uw spouwmuren een belangrijk onderdeel van de thermische schil. Hierdoor kunt u veel energie besparen en daarnaast dient het ook als geluidsisolatie. Zeker wanneer u momenteel beschikt over ‘gewoon’ dubbel glas (thermopane), maakt u een grote sprong in het verduurzamen van uw woning. Vandaar dat het vervangen van glas ook is meegenomen in de subsidieregeling. Voor Triple glas geldt de voorwaarde dat deze samen met een nieuw isolerend kozijn geplaatst moet worden. De isolatiewaarde van glas wordt uitgedrukt in een U-waarde: hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert.

Op deze pagina hebben we de belangrijkste informatie over de actie samengevat. Mocht u toch nog vragen hebben? Dan kunt u ons dagelijks bereiken op 0598 70 20 20 of chat op deze pagina direct met één van onze medewerkers.

Bekijk onze gratis brochure

 • Alles over de isolatie actie overzichtelijk op één rij

 • Inzicht over de isolatie mogelijkheden

 • Stappenplan voor het aanvragen van advies

 • Een goed overzicht van de prijzen en subsidies

Vraag hier de offerte aan.

Ik ben geïnteresseerd in:

Contactgegevens

Aanvullende informatie

Schrijf je in

Bij IsolatieActie kunt u gratis en vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen met een van onze adviseurs. U ontvangt na afloop de offerte.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een afspraak maken? We staan iedere werkdag voor je klaar tussen 9:00 en 17:00.

 • info@isolatieactie.nl

 • 0598 70 20 20