Gecertificeerd en altijd garantie

IsolatieActie Overijssel

IsolatieActie Overijssel

  • Exclusieve partners met kennis, ervaring en garanties

  • Ervaren adviseurs, zowel bij de weg als op kantoor

  • Onafhankelijk en objectief advies over isolatie

Vrijblijvende offerte opvragen

Ik wil een offerte opvragen voor:

De adviseur neemt binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

IsolatieActie Overijssel

Hoe werkt het?

Schrijf je in via het inschrijfformulier. Na de inschrijving neemt onze binnendienst adviseur contact op. De wensen worden in kaart gebracht. Daarna wordt er gekeken naar een datum voor het advies aan huis.

Adviesgesprek

Onze adviseur komt vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Voor spouwmuurisolatie wordt er met een camera de binnenkant van de muur bekeken. Voor vloer isolatie wordt er een kijkje genomen onder de vloer.

Offerte

Op basis van het adviesgesprek en inspectie ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Door deel te nemen aan de isolatieactie profiteert u altijd van scherpe prijzen en geven we op alle producten tien jaar garantie.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

U wordt binnen twee uur gebeld door ons team om uw gegevens te verzamelen voor onze adviseur. Geheel kosteloos en vrijblijvend!

ūüĒí¬†Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens

Oplossingen

Vloerisolatie

Vloerisolatie houdt de warmte in huis en bespaart energie. Mensen met vloerisolatie zijn daar erg tevreden over. Wil je ook warmere voeten? Er zijn verschillende manieren om je vloer te isoleren.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een slimme verbetering van je huis: je hebt een lagere energierekening, de warmte blijft in huis en het is goed voor het milieu. Bovendien is spouwmuurisolatie veel goedkoper dan je denkt!

Dakisolatie

Dakisolatie zorgt ervoor dat warme lucht langer in uw huis blijft, dit komt omdat warme lucht van nature stijgt. Dak nog niet ge√Įsoleerd? Wellicht dat hier veel warmte verloren gaat. Dakisolatie kan van binnenuit of van buitenaf.

Onze garanties

Onafhankelijk advies

Binnen 1 dag geregeld

Milieuvriendelijker wonen
Lage energierekening
Meer wooncomfort
Hogere woningwaarde

Onze partners