Isolatiemogelijkheden | Vloerisolatie

Vloerisolatie

Vloerisolatie

Als we praten over vloerisolatie, dan praten we over het isoleren van de onderkant van de vloer. Hiervoor zijn verschillende materialen en producten beschikbaar. Is er minder dan 50cm ruimteonder de vloer. Dan praten we over bodemisolatie. Ook hiervoor zijn er verschillende producten.

Isoleren doe je om meer warmteweerstand te creëren in de thermische schil van de woning. Hierdoor blijft de warmte, maar ook de kou, op de plek waar jij het wilt. Elk product heeft zijn eigen isolatiewaarde. Hoe hoger de waarde hoe hoger de warmteweerstand. Hoe beter het isoleert.

Zowel vloerisolatie als bodemisolatie wordt uitgevoerd onder toezicht van de certificering en onder de hoogste beoordelingsrichtlijnen.

  • Minimaal 10 jaar garantie op producten

  • In samenwerking met gecertificeerde bedrijven

  • Onafhankelijk en deskundig advies van IsolatieActie

Om er achter te komen welke oplossing het beste past bij uw situatie komt de adviseur langs om een kijkje te nemen onder de vloer. Een toegankelijke kruipruimte is het enige wat van belang is om tot een advies te komen.

Wij adviseren altijd zoveel mogelijk om kier- en naadloos te isoleren.

Toevallig is Veendam een echte isolatiestad. Al jaren wordt vanuit Veendam de isolatiemarkt gedomineerd. Er is geen plaats in Nederland waar zoveel kennis zit als hier. Voor dit project hebben we dan ook een samenwerking met de beste adviseurs en de beste vakspecialisten van het land.

Vraag gratis en vrijblijvend advies aan

Laat uw gegevens achter en ontdek wat u kunt besparen met isolatie.

De adviseur neemt binnen 1 tot 3 dagen contact met je op.

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens