Wilt u binnen 6 weken isoleren? Start nu..

100% gratis en zonder verplichtingen.

🚀 U wordt binnen 2 uur gebeld.

🔒 Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens

1. Telefonisch advies

Tijdens het telefonisch advies neemt u samen met de adviseur de gehele woning door. Je kijkt samen met de adviseur naar de huidige staat van de woning en waar er kan worden bespaart. Daarnaast verteld de adviseur u alles over de producten, isolatie waardes, besparingen, subsidies, kosten en terugverdientijden. Uiteraard kunt u ook al uw vragen stellen.

2. De offerte

Blijkt uit het telefonisch adviesgesprek dat er mogelijkheden zijn, dan krijgt u binnen 2 uur een offerte onder voorbehoud van technische inspectie. Deze offerte wordt aan de isolatie-expert meegegeven zodat hij alvast kan zien wat er is besproken en wat er precies moet worden onderzocht

3. De inspectie aan huis

Het is van belang dat de isolatie-expert uw gehele woning goed inspecteert en grondig onderzoekt. De isolatie-expert is Insula gecertificeerd en werkt volgens de opgestelde inspectie richtlijnen (IRL). Daarnaast meet hij de woning nauwkeurig in en ontvangt u vervolgens direct aan tafel de offerte op maat.

4. Uitvoering binnen 2 tot 6 weken

De isolatie-expert stuurt de opdracht, opname en de foto’s direct door naar de planning. Deze verwerkt het in het systeem en neemt binnen 2 dagen contact met u op om de werkzaamheden in te plannen. De werkzaamheden duren maximaal 1 dag. De werkzaamheden worden gecertificeerd uitgevoerd en u krijgt altijd minimaal 10jaar garantie.